God jul og et godt nytt kampår!

God-Jul
Her følger en liten julehilsen fra lederen for Den nordiske motstandsbevegelsens i Norge, Tommy Olsen.

Så var julaften her igjen og jeg vil i den sammenheng passe på å ønske samtlige av Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister, medlemmer, støttemedlemmer, sympatisører og venner en gledelig hvit jul! Og en stor takk for det bidrag dere eventuelt har gitt i år 2023!

Dagen i dag er nok for de aller fleste en etterlengtet dag hvor familien samles til god mat og hvorpå gaver utveksles. Nyt så denne stund med dine nære og kjære og la kampen for nå hvile. Spis god mat, nyt julefreden og forsøk å samle krefter til det kommende år.

På den annen side kan julen for enkelte også være forbundet med ensomhet, en økonomisk utfordring, og i de verste tilfeller har man kanskje ikke engang et hjem å pynte til julen. Har du noen i ditt kjennskap som dette året ikke har noen å feire julen sammen med, inviter dem gjerne eller ta turen innom senere. Jeg er sikker på at det ville blitt satt stor pris på.

Når så julen og kiloene har lagt seg og et nytt kampår står for døren, håper jeg at også du som kanskje ikke har engasjert deg tidligere i kampen, gjør nettopp det i 2024. Kanskje et nyttårsforsett?

God jul og et godt nytt kampår!

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger