Denne medlemsgraden er for deg som ikke kan eller vil være aktiv, men som likevel ønsker å gjøre noe for vårt folks fremtid. Som økonomisk støttemedlem kreves ikke stort av deg, og de aller fleste vil kunne bli økonomisk støttemedlem.

Som økonomisk støttemedlem betaler du en minstesum på 1 500 kroner i året. Betaling overrekkes kontant, eller betales i kryptovaluta som du kan lese mer om HER. For å arrangere et møte for overlevering av kontanter, eller for å gi beskjed om at du har betalt i kryptovaluta, kontakt oss på: [email protected].

Som økonomisk støttemedlem utgjør du en viktig del i kampmaskineriet ettersom penger ofte er en årsak til at vi holdes tilbake i vårt arbeide. Økonomisk støttemedlem er en passiv medlemsform og du vil kun bli invitert til utvalgte aktiviteter som organisasjonen arrangerer.

Ønsker du imidlertid å bidra på andre måter også, i tillegg til det økonomiske, så gi beskjed til oppgitt kontaktperson.

Graden medlem er en fleksibel medlemsgrad som passer bra for personer som ønsker å være aktive, men som av ulike årsaker ikke kan eller vil være aktivist. Graden kan også være bra for de som ønsker å lære organisasjonen å kjenne, før de søker om opptak som aktivist.

Etter at din søknad har blitt sendt inn vil du bli satt i kontakt med en rekrutteringsansvarlig og deretter gjennomføre et informasjons- og rekrutteringsmøte. Etter dette vil du bli meddelt om du er blitt godkjent som medlem i Motstandsbevegelsen.

Som medlem betaler du en månedsavgift på 300 kroner. Betaling overrekkes til kasserer for ditt område.

Fyll inn skjemaet nedenfor for å søke om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen.

? Har vi noen felles bekjente?


Søknaden behandles av våre egenutviklede IT-systemer for å forhindre at fiendtlige krefter får tilgang til dine personlige opplysninger.

Søknaden er krypteret med PGP-kryptering i din nettleser slik at kun de ansvarlige for behandlingen av søknaden er i stand til at dekryptere opplysningene.

For at skjemaet skal virke må javascript være skrudd på i nettleseren og AdBlock eller uBlock må være av.  Skjemaet benytter PGP-kryptert e-post og kun din eventuelt vedlagte PGP­-nøkkel sendes ukryptert.

Har du ikke mottatt svar? Send en e-post til [email protected]. Bruk følgende PGP-nøkkel (Fingerprint: A4ED 9C8A B834 97EE 467F 73C2 A225 2B59 D613 C14A) for å kryptere meldingen.

Som aktivist forventer vi at du deltar på majoriteten av alle møter og aktiviteter som skjer i ditt Rede og på rikssammenkomster. Du skal også være svært aktiv i organisasjonen og virkelig gjøre nytte for ditt folk. Dette gjennom blant annet tradisjonell gateaktivisme ukentlig.

Som aktivist må man, tilpasset etter individuelle omstendigheter, holde seg i god fysisk form og alle aktivister bør streve etter å klare organisasjonens fysiske test. Vi krever at du er minst 16 år gammel for å være aktivist, og at du betaler en månedsavgift på 300 kroner. Betaling overrekkes til kasserer for ditt område.

Etter å ha vært prøve-aktivist i seks måneder, og i denne periode oppfylt de krav som settes til aktivister, vil du ønskes velkommen som fullverdig aktivist og motta en aktivistpin ved passende anledning, samt tilbudt en aktivistjakke. Du vil bli fratatt denne pin og aktivistjakke dersom du ikke holder den standarden som kreves.

Gruppe- og redesjefer rekrutteres utelukkende fra aktivistgruppen.

Personer som søker om opptak som aktivist vil bli satt i kontakt med en rekrutteringsansvarlig og må gjennomføre et informasjons- og rekrutteringsmøte. Etter dette vil du bli meddelt om du er blitt godkjent som aktivist i Motstandsbevegelsen.

Fyll inn skjemaet nedenfor for å søke om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen.