Todagers stor-offensiv i Kristiansund

front

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Aktivister fra Rede 4 gjennomførte nylig en todagers stor-offensiv i Kristiansund og omegn.

Aktivister fra Rede 4 gjennomførte nylig en todagers stor-offensiv i Kristiansund og omegn. Aksjonen ble startet torsdag i anledning tippeligakampen mellom Kristiansund og Molde.

Flyveblader ble delt ut til besøkende og plassert på parkerte biler. En hel del klistremerker ble satt opp, og gode samtaler ble ført med en del forbipasserende.

En som ikke likte organisasjonens budskap var en neglebitende og nervøs meningsmotstander som på avstand lusket i buskene, samtidig som han ringte etter politiet.

Det var dog først etter aksjonen ved fotballkampen var avsluttet og aktivistene var på vei til sentrum at politiet dukket opp. De tok som vanlig ID og forsøkte å overtale aktivistene å avslutte aktiviteten, ettersom «enkelte» hadde blitt krenket og opprørt. Aktivistene påpekte at det er lovlig å dele ut flyveblader, og at det er irrelevant hvorvidt noen blir lykkelig, krenket, glad, sur eller lei seg.

Aktivistene beveget seg videre mot sentrum og fortsatte å dele ut flyveblader og sette opp klistremerker. Flere hyggelige samtaler fant sted, både med de som sympatiserte og de som var uenige i budskapet.

Aktivistene hadde opprinnelig tenkt til å ha 17. mai som en fridag, men etter å ha sett hvordan den ble feiret – med flerkultur, «toleranse», «alles likeverd», «integrering» og ikke minst homoflagg – bestemte man seg for å gjøre propaganda-offensiven om til en todagers. Store mengder flyveblader ble delt ut og øvrig propaganda satt opp.

Se flere bilder nedenfor:

 

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger