Aktivisme rundt om i Norden: Løslat Rob Rundo

signal-2023-04-10-174000_002

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Den siste uken har det vært gjennomført flere banneraksjoner der Den nordiske motstandsbevegelsen krever frihet for den fengslede amerikanske nasjonalisten Rob Rundo.

I slutten av mars ble nasjonalisten Rob Rundo arrestert i Romania og deportert til USA, mistenkt for å ha «konspirert for å rekruttere og trene medlemmer til voldshandlinger og for å ha deltatt i voldshandlinger i USA».

Den absurde mistanken kommer på grunn av Rundos nasjonale virksomhet hvor han organiserer hvit ungdom til kampsporttrening, og således er det snakk om ren politisk represjon.

Den nordiske motstandsbevegelsen har hatt god kontakt med Rundo oppgjennom årene, og han har blant annet vært gjest på Nordic Frontier og Bellum. Vi krever at dissidenten løslates umiddelbart og at mistankene fjernes – det er ikke kriminelt å forsøke å redde sitt folk!

Allerede på torsdag ble det rapportert om banneraksjoner med tale utenfor USAs og Romanias ambassade i Stockholm. Det har dog blitt bedrevet aktivisme også på flere steder i både Norge, Sverige og på Island.

I Bergen og svenske Borlänge har offentlige banneraksjoner blitt gjennomført, og på et titall andre steder har bannere blitt satt opp langs veltrafikkerte veier.

Den nordiske motstandsbevegelsen agerer alltid for nasjonalisters rett til frihet og mot det totalitære demokratiet!

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger