Aktivitetsdag på Østlandet

aktivitetsdag-östlandet-norge-löp

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Den nordiske motstandsbevegelsen har nylig gjennomført en aktivitetsdag med aktivisme og trening på Østlandet.

Medlemmer og aktivister fra Rede 1 på Østlandet samlet seg nylig for å gjennomføre en aktivitetsdag med aktivisme og trening.

Turen gikk til Mosseporten kjøpesenter i Moss der det ble delt ut en rekke flyveblader med Motstandsbevegelsens politikk, i tillegg til at det ble utført flere hyggelige diskusjoner med folk som var på vei inn og ut av kjøpesenteret. Plakater med budskapet White Lives Matter ble også hengt opp på passende plasser.

Majoriteten av de mennesker som befant seg ved kjøpesenteret tok gledelig mot flyveblad og responsen var stort sett positiv, og da tilnærmet ingen meningsmotstand.

Flere mennesker som Motstandsbevegelsen utførte en dialog med var av den formening at dem var rimelig lei av den folkefientlige politikken som blir påført samfunnet, i tillegg til å være klare over hvordan hovedstrømmedia manipulerer og stadig prøver å føre folket bak lyset.

Den offentlige aksjonen forekom i underkant av to timer og ble avsluttet i forbindelse med at alle flyveblad ble delt ut.

I tillegg til aktivisme ble det også avholdt treningsrunder med boksing. Motstandsbevegelsens mål for 2023 ble lansert på årets Organisasjonsdagene og innebærer at man gjør en ekstra innsats for å forbedre sin fysiske form, det selv om man allerede er godt trent, noe som også resulterer i bedre kampevne og felleskap.

Se utvalgte bilder nedenfor:

Engasjer deg du også! Søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger