Motstandsbevegelsen ærer den nordiske arbeideren 2019

1-mai-kungalv-1-640x427
Markus Larsson oppsummerer her begge Motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjoner, hvorav den ene dessverre kom til å handle alt for mye om politiets innsats.

Demonstrasjonen i Ludvika

For andre året på rad samlet nasjonalsosialister seg i Ludvika for å demonstrere for den nordiske arbeiderens rett 1. mai. I motsetning til i fjor var det betydelig bedre vær denne gangen. Rundt 12–13 grader og oppholdsvær, hva mer kan man ønske!

Rundt 160 personer hadde samlet seg i Dalarna denne onsdagen. Blant disse var det et antall som hadde reist en ganske lang vei for å kunne medvirke på Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon. En av disse var eksempelvis franskmannen Yvan Benedetti, som tok med seg noen kamerater for å støtte Motstandsbevegelsen.

Dessverre var det ikke bare nasjonalsosialister og andre vettige mennesker i Ludvika denne dagen. Eksempelvis så reiste medias kjælegris Greta Thunberg dit – tydeligvis for å ta en flott selfie foran en drøss av vakre tyrrunefaner som vaiet i vinden.

En annen som hadde bestemt seg for å reise til Ludvika var Centerpartiets partileder, globalistlakeien Annie Lööf. Bilderbergeren Annie er bare en i rekken av alle partiledere som velger å lyve og hetse mot Den nordiske motstandsbevegelsen for å gjøre sine globalistherrer fornøyde.

Ifølge SVT så følte Annie Lööf «et slikt utrolig sinne» over at Motstandsbevegelsen skulle holde en tillatelsegitt demonstrasjon. Ifølge Expressen syntes hun dessuten at det var «en ren fornærmelse mot menneskeverdet, demokratiet og anstendigheten» at mennesker med andre meninger enn henne tillates å ytre seg. Til Expressens live-TV uttaler Annie Lööf seg også om at hun vil forby Den nordiske motstandsbevegelsen. Hun fikk dog intet oppfølgingsspørsmål fra reporteren om hvordan hun samtidig kan påstå at hun verner om demokratiet, og at hun vil forby annerledestenkende mennesker å organisere seg.

Hele marsjen frem til Garvarns torg, hvor talene skulle holdes, gikk veldig bra og rolig til. Et fåtall venstreekstremister hadde samlet seg langs marsruten for å forstyrre toget, men politiet gjorde jobben sin og avviste disse. Senere avviste de også noen personer som forsøkte å forstyrre talene med hjelp av megafoner.

Vel på plass på Garvarns tog hilset konferansier Henrik Pihlström velkommen. Talerne for dagen var Pär ÖbergRobert EklundSimon HolmqvistDaniel Nordberg, samt Jimmy Thunlind.

Foruten disse gjorde også den tidligere nevnte franskmannen, Yvan Benedetti, en kort opptreden oppe på scenen.

Alt i alt var det en vellykket dag i Ludvika. Den nordiske motstandsbevegelsen er nå erfarne demonstrasjonsarrangører, og når alt går som det skal og politiet følger loven og gjør jobben sin så pleier Motstandsbevegelsens demonstrasjoner alltid å være rolige og trivelige arrangementer. Men når politiet ikke følger loven blir det en helt annen situasjon, noe vi dessverre fikk se på demonstrasjonen i Kungälv.

Demonstrasjonen i Kungälv

I Kungälv har det siden en tid tilbake vært en annen stemning enn i Dalarna, i det minste når det kommer til relasjonen mellom Den nordiske motstandsbevegelsen og politimyndigheten. Den nå beryktede politisjefen over Storgöteborg, Erik Nord, har de seneste årene gjort det meste han har kunnet for å forsøke å sette kjepper i hjulene for Motstandsbevegelsens grunnlovsfestede rett til å demonstrere og spre våre meninger.

Det beste eksempelet er demonstrasjonen i Göteborg 30. september 2017, der politiet planla å gjennomføre en massearrestasjon av samtlige demonstrasjonsdeltakere, men mislyktes takket være Motstandsbevegelsens resolutte handlinger den dagen. Med dette i banktanke var nok de fleste demonstrasjonsdeltakerne beredt på at politiets innsats 1. mai ville holde et veldig lavt nivå.

Til tross for dette var stemningen god og oppløftet på samlingsplassen før demonstrasjonen. Representanter fra den danske og norske grenen av organisasjonen var på plass, samt finske nasjonalsosialister, og blant de sivile hadde folk reist så langt som fra Italia for å delta på demonstrasjonen.

Akkurat som i Ludvika så hadde også en del meningsmotstandere reist til Kungälv for å godhetssignalere og vise sin forakt mot ytringsfriheten. To av disse var kulturminister Amanda Lund (MP) og sosialminister Lena Hallengren (S). De var der på regjeringens vegne for å informere om regjeringens iherdige arbeid med å forby hvite mennesker å protestere mot det pågående folkeutbyttet.

Rundt klokken 13 var de rundt 270 demonstrasjonsdeltakerne klare til å begi seg i vei fra kjeksfabrikken, opp mot torget hvor talene skulle holdes. Marsjen fløt på uten større hendelser, foruten akkurat før ankomsten til torget. Da politiet lot venstrepøbelen komme veldig nærme klarte de å kaste noen kinaputter inn i demonstrasjonstoget, hvilket skapte litt uorden i en kort stund. Bemerkelsesverdig er det også at politiet tillot rødingene å kaste fyrverkeri og kinaputter på en gruppe politihester uten å gripe inn.

En av de mer harmløse rødingene.

Vel inne på torget ble et høyttaleranlegg og podium raskt rigget opp og dagens konferansier, Peter Albinsson, hilset velkommen og annonserte talerne. På grunn av sykdom ble det dessverre bare fire talere i stedet for de fem som var planlagt, men de som holdt tale var i tur og orden Sebastian ElofssonFredrik VejdelandSimon Engelin samt Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg.

Rundt om på torget, utenfor politiets avsperringer, hadde det samlet seg et ganske stort publikum. Det så ut til å være anslagsvis 500–600 personer der. Mer enn halvparten av disse så ut til å være helt vanlige Kungälvsboere, som altså sannsynligvis var der for å høre på talene.

Fredrik Vejdeland taler i Kungälv.

Å forstyrre en tillatelsegitt demonstrasjon er et lovbrudd, og politiet har alle muligheter i verden til å avvise disse forstyrrende elementene slik at vanlig folk kan høre på hva Den nordiske motstandsbevegelsen har å si, og dermed danne seg sin egen oppfatning. Det er dog klart og tydelig at politiets fremste prioritet er å ødelegge så mye som mulig for Motstandsbevegelsen i stedet for å forfølge faktisk kriminalitet – noe som (igjen) ble bevist etter demonstrasjonen, på vei tilbake til samlingsplassen.

Like etter at demonstrasjonsdeltakerne begav seg i vei tilbake mot bilene så skjedde de første konfrontasjonene med venstrepøbelen. Tross at politiet hadde en anseelig styrke på plass lot de bevæpnede og maskerte rødinger komme på noen meters avstand, hvor de fikk stå å spytte og kaste ting. Når skjoldbærerne gikk frem for å beskytte toget gikk politiet imellom og beskyttet voldsutøverne ved å gå til angrep på Motstandsbevegelsen. De slo med batonger og peppersprayet de fleste som kom på den ene siden av toget.

Mens hvitskjortene var opptatt med å beskytte seg på den ene siden av toget, lot politiet det være en stor åpning mellom politibussene på den andre siden. Dette muliggjorde ytterligere angrep fra venstrepøbelen, da politiet slapp dem inn på bare noen meters avstand for å kaste flasker, steiner og andre prosjektiler. Til politiets antatte skuffelse ble ingen medlemmer fra Motstandsbevegelsen alvorlig skadet, men situasjonen hadde lett kunnet gå mye verre. At det ikke ble slik skyldes i stor grad sikkerhetsstyrkenes mot og offervilje i å beskytte demonstrasjonsdeltakerne fra både politi- og venstrevold. Stor takk til dere alle!

Til slutt ble omtrent et tyvetall personer fra Motstandsbevegelsen arrestert eller fengslet, men den store majoriteten av demonstrasjonsdeltakerne kunne etterhvert returnere til bilene. Deretter var alle velkommen på en ettersamling, hvor det ble servert god mat og man kunne snakke om dagen.

Nordfront fikk stille noen spørsmål til Simon Engelin, som både arrangerte demonstrasjonen i Kungälv og holdt tale.

Simon Engelin taler i Kungälv.

Hva vil du si til de som kom for å demonstrere?

– Jeg vil takke alle som kom for at de har vist sitt mot, og for at de viser at 1. mai er en viktig dag for å minne vårt folks harde slit og ære den nordiske arbeideren.

Var det noe som du synes var ekstra positivt med dagen?

– Jeg fikk mulighet til å treffe flere Kungälvsboere som jeg ikke har truffet tidligere, da de valgte å gå med i vår demonstrasjon. En annen positiv ting var alle de gode talene.

Er det noe vi kan gjøre bedre neste gang?

– Dessverre så hadde vi ikke mulighet til å gjøre en riktig soundcheck da vi rigget opp lydsystemet, så volumet ble litt lavt. Det finnes potensiale for forbedring til neste demonstrasjon.

Hva synes du om politiets innsats under dagen?

– Det var den dårligste politiinnsatsen jeg noensinne har vært med på.

Oppsummering

Atter har folkeforræderen Erik Nord og Göteborgs politikorps vist at de satser hardt på å ødelegge så mye de kan for Den nordiske motstandsbevegelsen – til den grad at de er klare til å begå grove lovbrudd for å oppnå sitt mål, enten selv eller via proxy (dvs. venstrepøbelen).

Atter har Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomført sine demonstrasjoner, og vist at vi ikke viker oss en tomme for systemets undertrykkelse og voldsutøvelse.

Denne 1. mai, arbeiderens høytidsdag, har hele den politiske samtalen handlet om Den nordiske motstandsbevegelsen. Både regjeringsmedlemmer, mediekjendiser samt andre globalistrepresentanter har samlet seg for å hetse mot Motstandsbevegelsen. Der-i-gjennom har de også hetset mot det som Motstandsbevegelsen demonstrerer for, det vil si: den nordiske arbeiderens rett til å styre over sitt eget land og sin egen fremtid!

Den nordiske motstandsbevegelsen er organisasjonen som fører den nordiske arbeiderens tale. Still opp i den sanne arbeiderbevegelsens tog og ær den nordiske arbeideren sammen med oss 1. mai neste år!

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger