En uke med aktivisme og utflukter på Vestlandet

forside2

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Rede 3 har ikke ligget på latsiden i sommer.

Deler av Rede 3 på Vestlandet har nylig gjennomført en ukes offensiv hvorpå over tusen flyveblader har blitt distribuert i Bergen og omegn, samt i Alver og Austrheim kommune. Et stort antall plakater har blitt hengt opp og nærmere 300 klistremerker og 50 skilt. Aktivismen skapte også mediepublisitet da en meningsmotstander skal ha blitt «sjokkert» over «nazisymboler», ifølge lokalmedia.

Foto: Skjermdump Vestnytt.

Enkelte dager ble viet til aktivisme og andre dager til utflukt på Turøy og Ågotnes. Ingen konfrontasjoner skal ha oppstått med meningsmotstandere og det uvanlig fine været har vært etterlengtet i Bergen, melder Rede 3.

Medlemmene på Vestlandet har også hatt besøk av en nasjonalsosialist fra Serbia som i mange år har fulgt Motstandsbevegelsen. Serberen kunne melde at Motstandsbevegelsen er et enormt stort forbilde for nasjonalsosialister i hjemlandet sitt. Han var også veldig sjokkert over den dekadente Homolobbyens altomspennende tilstedeværelse i Bergen og de mange rasefremmede som dessverre er å se overalt i byen. Det var et hyggelig møte som det garantert vil bli flere av.

Se utvalgte bilder nedenfor:

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger