Folkeopplysning og avsperring i Bergen

bergen

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Rede 3 aksjonerte mot andre verdenskrigløgnfilmen «Kampen om Narvik».

I 2022 som alle andre år ble det utgitt en rekke bøker, filmer og tv-serier basert på andre verdenskrig. Man skulle nesten tro krigen ble utkjempet og avgjort i Norge om man ser på den enorme dekningen og bent frem underholdningsindustrien som er blitt bygget rundt det relativt lille, sammenlignet med resten av verden, som skjedde i Norge mellom 1940–1945.

Det norske folk ble i 2021 lovet at hele seks nye norske filmer om krigen er i produksjon og vil bli sluppet i nærmeste fremtid. Av disse seks filmene kom to av disse – «Krigsseilerne» og «Kampen om Narvik» – i år. Andre titler man kan «glede» seg til er: «Konvoi», «Quisling», «Nr. 24» og «Gulltransporten».

Som «holocaust»-makkverket «Den største forbrytelsen» fra 2020 ble «Kampen om Narvik» ugitt på kino 1. juledag. Krig, elendighet og statsstøttede propagandafilmer er åpenbart en viktig del av julefeiringen her til lands. Den nordiske motstandsbevegelsen bestemte seg for å aksjonere mot løgnene.

Lørdag 14. januar 2023 samlet Rede 3 seg i Bergen for å aksjonere mot «Kampen om Narvik». Kinobyggene «Konsertpaleet «og «Magnus Barfot» ble sperret av og informasjonsplakater ble hengt opp på sperrebåndet samt dører og vinduer. På alle gangveier til kinoen og i nærområdet ble det også hengt opp plakater.

Se bilder fra aksjonen nedenfor. Les mer om medlemsformene i Den nordiske motstandsbevegelsen her.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger