«Holocaust er en bløff» – massiv kampanje i hele Norden

faeb-23-bergen1

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Oppdatert 2023-01-28, 11:24 I dag er det Den internasjonale holocaust-dagen og Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister har i flere land bedrevet motpropaganda for å få folk til å reagere.

Artikkelen blir oppdatert etter hvert som flere rapporter kommer inn.

I dag er det Den internasjonale holocaust-dagen og Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister har i flere land bedrevet motpropaganda for å få folk til å reagere.

Oppdatering 2023-01-28, 11:24 Noen rapporter har kommet inn i løpet av natten og morgenen og vi kan derfor legge bannere i Tanum og Karlstad til listen av kommuner hvor det har blitt bedrevet aktivisme, samt ytterligere et bilde fra Bergen hvor det i tillegg til den øvrige aktivismen har blitt satt opp bannere.

Oppdatering 22:51 Også i Gislaved og Munkedal har det blitt satt opp bannere med dagens tema. I Bergen og Oslo har det blitt spøkt med mer såpe og også blitt skrudd fast metallskilt med det viktige budskapet. Aktivismen og bildene er lagt til i oppsummeringen, men et kort klipp fra Bergen byr vi på allerede her:

Oppdatering 21:19 Det rapporteres at bannere også har blitt satt opp i Gävle, Karlshamn, Karlskrona, Ronneby, Sandviken, Sölvesborg og Uddevalla. Plakater har også blitt satt opp i Oslo sammen med flere såpestykker. Kommunene er lagt til oppsummeringen med nye bilder.

Oppdatering 19:40 Flere rapporter om ytterligere bannere som har blitt satt opp på forskjellige steder i Stockholm og Jönköping kommune har kommet inn i løpet av dagen. Det har også blitt satt opp i Sollentuna, Vetlanda og Akureyri på nordre Island. Samtlige av disse stedene er nå inkludert i statistikken nedenfor.

Hittil har det kommet rapporter om at det har blitt bedrevet aktivisme hovedsakelig gjennom oppsatte bannere, men på enkelte steder også med plakater, i 35 forskjellige nordiske kommuner.

Norge

I Norge har det blitt bedrevet aktivisme i Bergen sentrum med hovedsakelig plakater. Det har også kommet en rapport med en såpe og et «holocaust»-monument.

I Oslo ble det satt opp plakater og lagt ut såper ved Israels ambassade, rundt Stortinget og sentrum samt veiene som leder til synagogen.

Sverige

Her følger utvalgte bilder fra en del av aktivismen som har blitt utført i Boden, Borlänge, Hässleholm, Jönköping, Klippan, Ludvika, Luleå, Skellefteå, Stockholm, Umeå og Örkelljunga.

Danmark

Her følger bilder fra aktivismen som har blitt bedrevet i de danske kommunene Aalborg, Aarhus, Birkeröd, Haderslev, Hedenstad, Hörning og Virum.

Island

I Reykjavik og Akureyri har bannere blitt satt opp ovenfor høyt trafikkerte veier.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger