Tidligere medlem av Motstandsbevegelsen involvert i gjengdrap?

polis-avspärrat
En offisiell uttalelse fra organisasjonen angående en sak som media skriver mye om akkurat nå.

Systemmedia har den siste tiden gjort et stort nummer ut av at en person mistenkt for en dødsskyting i Stockholmsområdet påstås å være nazist og tidligere har demonstrert med Den nordiske motstandsbevegelsen.

Skjermdump fra Expressen, men med den mistenktes navn sensurert.

Den unge mannen som sitter varetektsfengslet har blitt hengt ut med både bilde og navn i pressen, noe som i denne sammenhengen er ganske unikt. Det er riktig at noen få av de mange rasefremmede som er dømt for lignende forbrytelser også henges ut, men at en person som hittil bare er mistenkt, som tidligere bare har blitt straffet for småkriminalitet og som mest sannsynlig ikke er en drivende person i noen kriminell gjeng, får sitt navn og bilde publisert i media er noe som sannsynligvis aldri har skjedd på denne måten før.

Det er klart at dette er ren propaganda og et forsøk fra media på å styre fokuset vekk fra at denne gjengkriminaliteten er et importert problem med nesten utelukkende innvandrergjerningsmenn, samtidig som man håper å skade Motstandsbevegelsen.

Hvilken ideologi eller politisk parti den mistenkte sympatiserer med, aner vi ikke, annet enn at hans sosiale medier-konto er full av innlegg som glorifiserer narkotika, gangsterrap og et kriminelt liv og dermed ser ut til å være veldig fjernt fra enhver «nazisme».

Eventuelle politiske sympatier bør også være helt irrelevante for både media og offentligheten, da det ikke er noe som tyder på at forbrytelsen han er mistenkt for har noe som helst å gjøre med politikk. Media ville selvsagt ikke skrevet noe hvis en mistenkt morder hadde koblinger til sosialdemokratene eller et annet parti – noe som trolig skjer ofte.

Vi vet heller ikke hva motivet for handlingen var, eller om de faktisk har pågrepet gjerningsmannen, men derimot at medienes skriverier uavhengig av dette synes å ha fått alvorlige konsekvenser i form av at mannens familiehjem har blitt brent ned til grunnen og at mediene til tross for dette fortsetter sin hets.

Skjermdump fra Expressen, men med den mistenktes navn og ansikt sensurert.

Det som er sikkert er at mannen ikke er medlem av Motstandsbevegelsen, og at organisasjonen selvsagt ikke har noe som helst med narkotikarelatert gjengkriminalitet å gjøre.

Den nordiske motstandsbevegelsen sympatiserer med alle menneskene som daglig rammes av den flerkulturelle volden, så vel som for de som lider under konsekvensene av medienes uansvarlige rapportering.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger