Velkommen til Motstandsbevegelsen.info

front
Lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge introduserer Motstandsbevegelsens nye nettsider og kommenterer bakgrunnen til domenebyttet.

Natt til 1. mai ble vår nettsideleverandør One.com hacket. Vanligvis blir slike angrep stoppet slik at man ikke opplever lengre nedetid og stor skade. Denne gangen viste det seg dessverre å bli noe annerledes.

Vi kontaktet vår nettsideleverandør umiddelbart samme dag og ba dem om å sikre at våre domener ikke skulle bli stjålet og backup slettet. One.com bekreftet at kontoaktiviteten så noe mistenkelig ut og kommuniserte at det ikke ville bli mulig å gjøre noen videre aktivitet før kontoeieren var verifisert med kopi av ID-papirer. Men likevel – to dager etter at vi ba nettsideleverandøren om å låse kontoen og kreve ID-papirer – ble domenene Motstandsbevegelsen.org og Frihetskamp.net stjålet og overført til en annen leverandør, samt at nettsider ble slettet.

Vi har fra dag 1 jevnlig vært i kontakt med nettsideleverandøren One.com, som hver gang har gitt beskjed om at de fortsatt jobber med saken. Ifølge One.com har saken høy prioritet. Det har nå tatt svært lang tid og vi har ennå ikke fått tilbake våre domener. Vi mistenkte tidlig at det ville ta sin tid å få tilbake våre domener, og i verste fall vil One.com heller ikke løse dette, derfor har vi arbeidet med å sette opp nye nettsider under nytt domene, og da naturligvis uten å bruke One.com som nettsideleverandør. Manglende artikler og bilder vil komme så snart vi har fått våre data fra One.com, og Frihetskamp vil være tilbake så fort som mulig.

De av dere som er på Telegram, og følger de kanaler vi har der, er nok allerede informert om hacker-angrepet, men de av dere som ikke følger oss på Telegram har sikkert fundert på hvorfor nettsidene har vært nede, og i verste fall spekulert rundt om Motstandsbevegelsen er lagt ned i Norge. Så, til stor glede for dere alle, Motstandsbevegelsen står fortsatt sterkt i Norge og våre nettsider vil fortsette som før, dog under nytt domene.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger