Aktivisme i Bergen og omegn

signal-2023-11-17-211715_005

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Den nordiske motstandsbevegelsens Rede 3 har nylig utført en propagandaoffensiv i Bergen og omegn.

Aktivistene delte seg opp i to grupper hvorpå en god del flyveblader med Motstandsbevegelsens politikk ble distribuert til forbipasserende og i postkasser. Plakater og klistremerker med et anti-sionistisk budskap ble også hengt opp i Bergen sentrum og omegn. I tillegg ble all folkefiendtlig propaganda fjernet.

Vår vei, ny politikk for en ny tid.
Vi støtter enhver motstand mot sionismen!

På Galleriet storsenter utførte aktivistene nok en konfettiaksjon, denne gangen mot masseinnvandringen og folkeutbyttet, med egenproduserte konfetti som også reklamerte for Motstandsbevegelsen.info. Aksjonen foregikk uten problemer og mange nysgjerrige besøkende fikk se budskapet når de plukket opp konfetti.

Etter noen timer med aktivisme avsluttet aktivistene med en liten kulturvandring for å se på de mange kulturskattene som er å finne i Bergen.

En av aktivistene forteller: Det er ofte lett å ta de tingene man har rundt seg for gitt, og det er kanskje også slik at mange innbyggere aldri virkelig oppdager dem på sine travle dager når de passerer den ene kulturskatt etter den andre, men heller reiser til det fjerne utlandet for å se på kulturskatter som ofte er underlegne våre egne.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger