Den nordiske motstandsbevegelsen støtter offensiven mot Israel

gaza-3829403_960_720

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
En offisiell uttalelse fra organisasjonen om konflikten som eskalerte i løpet av dagen.

Den palestinske motstandsbevegelsen har i dag lansert en massiv militæroffensiv mot Israel, angivelig erobret flere byer, fanget israelske soldater og beslaglagt kampkjøretøy.

Angrepet er et tilbakeslag etter flere tiår med jødisk aggresjon mot palestinerne, som har resultert i hundretusener av dødsfall og konstant utvidelse av Israels grenser.

Selvforsvar er en selvfølge, og Den nordiske motstandsbevegelsen stiller seg helhjertet bak den palestinske offensiven og for det palestinske folkets rett til en suveren nasjon etter de grensene som rådet før seiersmaktene i andre verdenskrig dannet Israel i 1948 på okkupert land.

På samme måte som vi her hjemme kjemper videre, under de betingelser og premisser som råder her, for et nytt og fritt Norden, ønsker vi det palestinske folk lykke til i kampen for et nytt og fritt Palestina.

Lenge leve Norden! Lenge leve Palestina! Knus sionismen!

Den nordiske motstandsbevegelsen vil, med alle tilgjengelige midler, på lang sikt, arbeide for å ta tilbake makten fra den globale sionistiske eliten som økonomisk og rent militært har okkupert større deler av vår verden.

Vår vei, punkt 2

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger