Media

media

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Kort oppsummert: Den nordiske motstandsbevegelsens syn på media.

I dag er det en liten og skjult elite av mennesker med kommersielle og til og med folkefiendtlige interesser som eier store deler av norsk media, og derfor kan styre folkets tanker i en retning de vil gjennom sitt mediamonopol.

Media propaganderer for masseinnvandring og såkalt integrasjon, lyver og tilbakeholder informasjon om «flerkulturens» konsekvenser, samt henger ut nordmenn som protesterer og forsøker å organisere seg mot folkemordet.

For å forvirre, underminere og destabilisere propagerer massemedia også for norm-, kultur- og samfunnsoppløsende kulturmarxisme og andre subversive idéstrømninger. Med andre ord: Media agerer fiendtlig mot folket, noe som får katastrofale følger både rasemessig og kulturelt.

Til tross for at medias makt er betydelig større en politikernes, så er ikke medias makthavere på noen måte valgt av folket. Folket har heller ikke noe innsyn i hvilke avgjørelser de fatter. Som regel tar heller ikke noen innen mediaverdenen moralsk ansvar, eller stilles til ansvar for de liv som raseres i jakten på forsideartikler.

Derfor vil vi:

  • Sikre at kun nordiske statsborgere får eie media i det frie Norden.
  • Sanere nordisk media. Journalister og andre som har bidratt til å spre folkefiendtlig propaganda, skal utestenges fra sitt arbeide og nøye granskes innen de med en statlig godkjennelse eventuelt får arbeide videre innen journalistikk.
  • Sørge for at offentlighetsprinsippet, med unntak av kildebeskyttelsen, også gjelder for media. Hver enkelt statsborger skal ha mulighet til å granske de som gransker.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger