Skole og utdanning

læring

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Kort oppsummert: Den nordiske motstandsbevegelsens syn på skole og utdanning.

Et av skolens mål må være å gi alle elever en grunnleggende allmennutdannelse og viktig basal kunnskap, men nesten like viktig er skolens rolle som en karakterdannende institusjon. Dagens skole mislykkes med begge deler.

Elever får ikke heller de ressurser og den hjelp som kreves for at de skal kunne utvikles i henhold til sine individuelle forutsetninger. Hverken elever som sliter eller er spesielt begavede får i dag rett undervisning for å kunne utvikle seg.

Et de mange problemene som splitter folket er at de som studerer på høyere nivå og senere arbeider intellektuelt veldig ofte mangler praktisk arbeidslivserfaring. Dette skaper en manglende forståelse, kløfter og klasseforakt.

Derfor vil vi:

  • Erstatte skolens politiske indoktrinering, det «demokratiske» verdigrunnlaget, med et fundament basert på karakterdannelse, folkefellesskap og respekt for naturen.
  • Dele opp klassene etter kunnskapsnivå allerede på ungdomsskolen slik at mer ressurser kan legges på de som behøver mer hjelp, og for å på alvor kunne utnytte potensiale i det spesielt begavede.
  • Innføre en arbeidstjeneste på minst seks måneder med hardt fysisk arbeide for de som vil studere på høyskole, universitetet eller jobbe i staten.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger