Du kan også bli en supermann!

motstandsbevegelsen

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
Aktivisten Jerry Olsson skriver i denne artikkelen om personlig utvikling og hvordan man kan vokse som person i Den nordiske motstandsbevegelsen.

En påstand jeg noen ganger kommer over fra sympatisører i ulike fora er at vi aktivister og medlemmer av Motstandsbevegelsen på forskjellige måter er bedre mennesker enn mange andre, at vi besitter egenskaper som andre ikke har (som regel om den som sier dette selv).

Selv om dette selvfølgelig er smigrende og noe vi streber etter å få til, vil jeg likevel si at det fortsatt er feil på en måte.

Sannheten er at det er en vesentlig ting som skiller oss fra de velvillige sympatisørene som sitter på utsiden og ser inn, og det er valget vi har tatt for å melde oss inn i Den nordiske motstandsbevegelsen og aktivt kjempe for bevarelse av vårt folk i Norden – for den evige fremtid!

Noen av dere utenfor organisasjonen har valgt bort å kjempe, ikke på grunn av latskap eller feighet (selv om disse også finnes og bør da lese denne teksten og reflektere på livene deres og hva dere er verdt den dagen dere ikke lenger eksisterer) men fordi dere tror dere ikke passer inn i en eliteorganisasjon som Den nordiske motstandsbevegelsen – noe som er helt feil.

I prinsippet, uansett hvilke egenskaper du besitter, hvilken erfaring og utdannelse du har eller hvilken kroppsfasong du har, er det en plass for deg i vår kamp, ​​uansett om du kan legge ned en time i uken eller om du vil jobbe fulltid for vårt folk (selvfølgelig foretrekker vi det siste) så er det alltid noe arbeid som du spesielt behersker og kan gjøre om til det beste for hele vårt folk.

Du ser noen av oss ute på gaten på et torg med flagg og tenker at det passer ikke jeg til fordi jeg er for sjenert, jeg er for svak og utrent, det ville jeg aldri klart – men, du tar helt feil!

De aller fleste som slutter seg til oss har ikke de egenskapene du ser hos oss i dag når de er på sitt første vervemøte og litt senere blir medlemmer, men vi er «helt vanlige folk» med ulike egenskaper som har sine fordeler og ulemper. Det som endrer dette er viljen til å handle og det å søke om medlemskap i en organisasjon som vår.

Plutselig tilhører du et fellesskap som oppmuntrer deg til å trene og snakke offentlig, en organisasjon som utdanner deg i de områdene du er interessert i og har evner til, et kameratskap der hver aktivist står ved siden av deg på gaten og hvert sekund er klar til om nødvendig å ofre seg selv når du er i fare.

Det er da vi vokser som mennesker og utvikler oss i tråd med potensialet som enhver hvit nordboer har og blir de beste menneskene som går på vår jord. Det ariske er tilstede i alle mennesker fra vårt folk, men utvikler seg først når vi jobber for det og havner i en kontekst hvor vi får utvikle oss i tråd med genene våre.

I dette fellesskapet finner alle sin plass med de oppgavene som passer dem, og over tid pleier mange å ta på seg flere oppgaver, oppgaver de trodde de ikke klarte for bare noen måneder siden. Du merker at du har evnen og at du faktisk tør fordi du forstår at det alltid er hjelp og støtte når din egen evne ikke strekker til for å gjennomføre oppgaven.

Jeg har sett sjenerte mennesker stå frem og holde offentlige taler foran hundrevis av mennesker, jeg har sett folk som er grovt overvektige trene hardt og endelig bestå aktivisttesten vår, og jeg har sett magre utrente mennesker gå opp i boksekamper mot noen av organisasjonens mest spreke mennesker selv om de vet at de vil tape, men hvor ære alltid står øverst.

Tidligere late og passiviserte mennesker har utviklet en stor lidenskap for vårt kamparbeid, som selv den mest hardtarbeidende venstreorienterte aktivisten aldri vil ha, sannsynligvis fordi det er kjempemoro å være aktiv nasjonalsosialist som Simon Lindberg sa.

Ingen av disse menneskene har etterpå angret på det de nettopp gjorde, men tvert imot har selv bokseren som tapte blitt fylt med stolthet og nye opplevelser han kan ta med seg i livet – et bedre menneske kort sagt!

Jeg kjenner flere som har mange barn, men som likevel finner tid til kamparbeidet rett og slett fordi de innser hvor viktig det er, og jeg er selv en av disse. Faktum er at mange av oss familiefedre og -mødre er de som er mest aktive, så enhver form for unnskyldning for at det ikke er nok tid er heller ingen grunn til å ikke organisere oss i Nordens fremste kamporganisasjon.

Hvis du mener at det vi gjør er nødvendig og den eneste rette veien videre for folket vårt, hvis du tror at du selv ønsker å bidra men tenker at du ikke passer inn i våre rekker eller ikke er god nok – så tror jeg at du tar feil og at du bør tenke nytt NÅ! Søk om medlemskap hos Den nordiske motstandsbevegelsen og jeg lover deg en sjanse til å utvikle deg mer enn du noen gang har gjort før i livet ditt som zombie, du vil garantert utvikle mange av egenskapene du ser i dag hos oss, men som du aldri kunne tilegne deg deg selv.

Ta det beste og mest ærefulle valget i ditt liv og søk hos oss, jeg lover å stå ved siden av deg og bære deg den dagen du trenger det akkurat som du like åpenbart vil bære meg den dagen jeg trenger det. Velkommen!

/ Jerry Olsson

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger