Militær disiplin

militær

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
I denne artikkelen tilbyr Jacob Vullum et viktig verktøy for selvforbedring for å vokse som person og aktivist.

Disiplin er praksisen med selvkontroll og troen på seg selv for å vite at man kan nå sine mål, selv når det ikke virker mulig.

Etter fem år som medlem av Motstandsbevegelsen, og nylig som redesjef og nå landssjef, har jeg lært at mange menn og kvinner som søker til denne organisasjonen kan ha innsett noen svært viktige sannheter om politikk og verden generelt. De innser nødvendigheten av en nasjonalsosialistisk revolusjon, men de er fortsatt preget av det syke, døende samfunnet og bærer med seg lav selvtillit, passivitet og mangel på disiplin.

Noen tror at disiplin resulterer i stivhet eller ufleksibilitet, men dette er ikke nødvendigvis tilfelle. Disiplin tilpasset oppgaven resulterer i orden og følger et sett med regler eller en plan for et resultat som er forhåndsbestemt. Disiplinerte mennesker er villige til å ofre for å nå sine mål, fordi de vet viktigheten av deres kamp, både for fremtiden til folket i et fritt Norden og for deres egen personlige skyld.

Disiplin er lik frihet

Disiplin kan virke som en belastning, men i virkeligheten kan det frigjøre mennesker fra å bli kontrollert av sine ønsker. Disiplin gir mulighet til å trene seg selv på oppgavene til kampen og for seg selv, som gir det ønskede resultatet.

Min egen historie er full av humper på veien, og jeg har vært innom mange blindveier og blitt villedet av mye eskapisme tidligere, men jeg bygde opp selvdisiplinen for å kunne endre oppførselen min.

Selvdisiplin er evnen til å kontrollere våre tanker, følelser og atferd. Det kan læres med nok tid og dedikasjon, hvis man er fast bestemt på å gjøre det – men det krever øvelse for å mestre, som med alt annet. Ingenting som er lett er verdt å gjøre og det er en grunn til at så mange mennesker sliter med selvdisiplin. Når det gjøres riktig, er fordelene enorme – nedenfor er noen eksempler:

  1. Selvdisiplin øker sannsynligheten for rasjonell beslutningstaking – man unngår å handle forhastet og ta feil beslutninger.
  2. Selvdisiplin hjelper deg å oppfylle forpliktelsene og løftene du gir til deg selv og dine nærmeste.
  3. Selvdisiplin bryter dårlige eller usunne vaner.
  4. Selvdisiplin hjelper deg å unngå utsettelse og øker produktiviteten privat eller i motstandskampen.
  5. Selvdisiplin forbedrer din evne til å fokusere og være tilstede når du tilbringer tid med kamp, ​​familie, jobb eller studier.

Orden og lydighet

Militær disiplin er definert som orden og lydighet blant militært personell. Det er knyttet til soldaters raske og villige lydhørhet overfor krav og forståelse for etterlevelse av ordre.

Begrepet militær disiplin kan sette folk av fordi det er et aspekt av stivhet og styrke forbundet med det. Ved å adoptere mentaliteten til de som bruker militær disiplin og tilpasse den til din egen livsstil, kan du høste fruktene mens du nyter fleksibilitet.

Militær disiplin kan brukes på mange aspekter av livet. Det kan hjelpe deg med å bli mer organisert, holde deg på toppen av målene dine og oppnå suksess. Militærlivet er ikke for alle, men det er et par ting man kan lære av denne livsstilen som kan bringe ens mål nærmere. Man lærer å styre tiden sin og holde fokus på oppgaven. Man vil også få ansvarsfølelse og forståelse for å være disiplinert og følge ordre.

For meg personlig ble mine tidligere feiltrinn og eskapisme drevet av en avsky for det syke samfunnet og dets uforståelige handlinger i forhold til prioriteringer, makt, rase og velferd, men med militær disiplin korrigerte jeg kursen min og fikk en klar visjon og en moral som driver meg i dag, slik at jeg stolt kan kjempe mot det som drev meg av kurs til å begynne med.

Man kan introdusere militær disiplin i hverdagen ved å dele veien dit i trinn:

Identifiser hvor manglene dine ligger og beskriv målene du ønsker å oppnå: For eksempel, hvis du er ny i Motstandsbevegelsen og ikke har en aktivistisk personlighet eller kroppsbygning ennå, skriv det ned og beskriv hvordan suksess vil se ut for deg, som å holde seg til en diettplan, trene og lære å tenke som en dristig aktivist. Det kan også være lurt å vurdere andre aspekter av livet ditt som ære, fysisk form, punktlighet, ærlighet, tapperhet og etikette.

Visualiser målet ditt: Å ha mål og beskrive manglene dine er bare begynnelsen – hva er dine objektive nøkkelresultater? Hvor vil du være om x antall måneder? For eksempel kan det hende du vil løpe 2,6 km på 12 minutter, eller ha mot til å delta i offentlig aktivisme, eller du vil kanskje være gruppesjef. Hvordan ser den perfekte aktivisten ut? Hva er egenskapene til en god leder? Tenk på det. Prøv å visualisere det.

Start i det små: Nå som du vet hvor du skal og hvordan det vil se ut når du kommer dit, er det på tide å begynne å streve mot målet ditt. Å gape for mye vil få deg motløs, så start med å bygge opp militær disiplin i små biter. Hvis du ikke kan løpe distansen på den gitte tiden, løp kortere løp til du mestrer den distansen. Hvis du mangler mot til å være aktivist ennå, bruk din frimodighet på andre områder. Hvis du ikke er sjef ennå, kan du begynne å øve på å tenke som en sjef.

Skaff deg en mentor: Det hjelper alltid å ha noen til å hjelpe deg, noen som har vært der og gjort det. Det kan være din redesjef, din gruppesjef eller en erfaren aktivist ved din side. Ikke bare kan de inspirere deg hvis du føler deg motløs, men de kan også hjelpe deg opp hvis du mislykkes – noe som bringer oss til trinn 5:

Øv, gjør feil, start på nytt: Vær forberedt på å mislykkes – fiasko er uunngåelig og er en naturlig del av fremgang og oppbygging av militær disiplin. Du har ikke etablert disiplin hvis du ikke klarer å starte og fortsette i møte med motgang.

Skjem bort deg selv: Som nevnt tidligere, skal militær disiplin i hverdagen ikke omfatte alt du gjør, og den skal heller ikke begrense deg overdrevent. Pass på å skjemme bort deg selv og gi deg selv en pause, for du vil sannsynligvis komme tilbake sterkere og mer villig enn noen gang til å nå målene dine.

Det er viktig å ta i bruk militær disiplin på visse områder av livet for å oppnå suksess – spesielt hvis du er en som sliter med å holde forpliktelser – og disiplin for en aktivist i Motstandsbevegelsen er helt grunnleggende. Militær disiplin handler ikke bare om å følge ordre eller ha et treningsprogram. Det handler om å gjøre det rette av rett grunn, til rett tid og med riktig holdning. Militær disiplin lærer deg hvordan du setter mål, prioriterer oppgaver og tar ansvar for dine handlinger.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger